keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tulikuuma Ehdotus

Aikasemmin viikonloppuna.

Kutsuttuna Vladin ja Arin toimesta kävellen saavuin Vladin asunnolle. Ystävieni alkuilta oli jo lähteneyt hyvin käyntiin, kun Vladi avaa minulle pikku "hiprakassa" oven ja kutsuu minut peremmälle. Istahdan sohvalle heidän kanssaan samalla Vladi ojentaa minulle oluen.

Tunnit vierivät siinä jätkien juttuja jauhaen ja youtube- videoita katsoen. Vähän työkuvioita suunnitellen Vladin kanssa joimme vielä viimeiset oluemme loppuun ja lähdimme liikkumaan jatkopaikkaa kohden.

Saavuimme paikalliseen kuppilaan johon olin myös Sofian kutsunut. Paikallinen kuppilamme on perinteinen "kännispurgujen" täyttämä pieni baari, jossa sillointällöin käymme ottamassa jatko-oluet.

Humalassa ja vieläkin nauraen tyhmille kännivitseille istumme pöytään. Pehmeät penkit tukevat meitä kun Vladi kiikuttaa meille jo kolmansia shotteja. Kun yhtäkkiä tuttu hahmo kävelee baarin rappusia ylös. Narikan ja tiskin kautta Sofia saapuu paikalle ja istahtaa viereeni kädessään jäistä koliseva Gin-juoma.

Istuimme ja joimme vielä jonkin aikaa. Shotit ja kaljat purivat kovaa ja juttujen taso alkoi jo radikaalisti laskemaan. Tunnen kuinka pöydän alla farkkujen peittämiä reisiä hyväilee naiseni käsi. Sofia kuiskaa korvaani ehdotuksen, josta olemme jo jonkin aikaa keskustelleet. Vastaan nyökäten ja suutelemme.

Ilta oli jatkunut jo pitkään ja kello lähestyy aamuyötä kun valot vilkahtavat baarissa ja on aika lähteä. Vielä savukkeiden jälkeen lähdemme hoipertelemaan nauraen ja Sofian korviini kuiskaama ehdotus mielessäni kävelemme pikapika vauhtia käsi kädessä kotiin päin.

Saavuimme kotiovelle. Oven avaus kestää kun yritän survoa avainta väärinpäin lukkoon, kunnes vihdoin ja viimein saan oven avattua ja astumme sisään. Kun eteisen ovi pamahti kiinni, tunnelma roihahti liekkeihin kun takit ja vaatteet lensivät ympäri huoneistoa ja rojahdimme suudellen parisänkymme pehmeään syleilyyn.

Vielä Sofian ehdotus mielessäni kiimaisena ja humalaisena söimme toisiamme hengiltä. Tartuin hänen kropastaan kiinni ja käänsin hänet vatsalleen makaamaan eteeni. Nostin hänet polvilleen ja samalla rajusti otin hänet takaapäin ja Sofian äänekäs voihkinta piti huolen siitä, että naapuritkin sen tietävät. Hän oli kuin sulaa vahaa käsissäni kun nain häntä takaapäin samalla nostaen hänet ja suudellen häntä kaulasta.

Humalassa ja kiimaisena nussimme kuin pienet oravat. Onneksi humalassa olivat "aktin" molemmat osapuolet, joten pieni mokailu ja pyöriminen ei haitannut vaan nauroimme samalla kun olimme pudota sängyltä alas.

Makasin puoliksi sängyn reunalta kun Sofia istui päälleni, ja horisontissa näin alastoman tyttöystäväni hiukset naamallaan liikuttaen itseään edestakaisin samalla äänekkäästi voihkien hän jatkoi. Ihan kun joku olisi tönäissyt häntä kun hän sai räjähtävän orgasmin samalla tasapainon pettäen hän rojahti kehoani vasten. Otin hänen hiuksistaan kiinni ja samalla kun hän tuli,  vielä rajusti edestakaisin liikuin hänen sisällään Sofian samalla purren minua kaulalta hän äänehti voimakkaasti. Tunsin kuinka hänen kroppansa menetti hallinnan kun jatkoin yhä lujempaa ja lujempaa.

Käännyin hänen päällensä samalla melkein horjahtaen jatkoimme naimista niin, että sänkymme hakkaa seinää kuin vasara. Mielessäni vain ja ainoastaan Sofia jatkoin naapureiden "härnäämistä" keskellä yötä kun punnersin hänen päällään ja sain naiseni räjähtämään.

Nousin hänen eteensä polvilleen. Hän suuteli penistäni samalla käsillään ja kielellään stimuiloiden minua olin räjähtämäisilläni. Hän katsoo minua silmiin samalla ottaen minulta suihin. Sofia avasi suunsa kun laukesin koko lastini suoraan hänen anovan katseensa peittävään naamaan, jonka jälkeen hän vielä kielellään nuoli kaluni puhtaaksi.

Känniseksi on usein tabu, mutta tämä kerta osoitti minulle jotain mitä en uskonut:


"Tämä oli yksi seksikkäimmistä, hauskimmista, mielenkiintoisimmista kerroista miesmuistiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti