lauantai 6. joulukuuta 2014

Kuuma tunnelma & kylmempi kuppi kahvia

Herään veden lorinaan, naiseni on herännyt jo tunteja ennen minua. Olen jo hädissäni juoksemassa töihin kunnes naiseni nauraen kertoo olevan viikonloppu aamu. Tokkurassa saan itseni suihkuun ja näin lähtee viikonloppuaamu käyntiin.

Suihkusta palatessani pöydällä odotti kuuma kupillinen kahvia. Kiitoksen jälkeen istumme sohvalle tyttöystäväni kanssa samalla tv:ssä pyörien ostos-tv:n "upeat" tuotevalikoimat. Otan hänestä kiinni lujasti ja korvaan kuiskaan hänelle ehdotuksen.

Tunnen kuinka hän koskettelee minua lempeästi sisäreidestäni. Katsoin häntä palaviin silmiin ja suutelimme.

Suutelin häntä kiihkeästi huulille ja otin hiuksista kiinni samaan aikaan kuiskaten hänen korvaansa rakastavani häntä. Suutelin hänen kaulaansa ja tunsin kuinka hänen kroppansa tärisi ja hänen hengityksestään saatoin kuulla jo pienen voihkauksen.

Siirryin hiukan alaspäin ja kevyesti laskin käteni hänen hiuksiltaan koskeattaen samalla hänen kroppaansa kevyesti silitellen selkää, tunsin kuinka hän tärisee kiihkosta. Samalla hän hieroi minua alhaalta kuiskaten kuinka kovasti hän minua haluaa.

Suuteleminen meni kiihkeämmäksi. Katsoin häntä suoraan silmiin ja suullani hyväilin hänen kroppaansa samalla koskeatten hänen rintojansa. Tunsin kuinka tunnelma kiihtyi ja kuinka voimakkaaksi meidän välinen kemia oli syttynyt. Suutelin hetken hänen kroppaansa jonka jälkeen siirsin käteni hänen sisäreittään pitkin alaspäin, hän oli valmis. En vielä tässä vaiheessa vieläkään siitä huolimatta aloittanut. Kevyesti kieltäni käyttäen siirryin antamaan hänelle suuseksiä. Kuulin kuinka naiseni hengitys vaan raskaantui entisestään, kun hyväilin häntä. Hän oli jo orgasmin partaalla.

Orgasmi oli tässä vaiheessa jo lähellä, jalat tärisivät ja hän jäykisteli kroppaansa, ennenkuin orgasmi viimein saapui vielä viimetingassa sormillani rajusti stimuloin hänen G pistettään ja kielelläni klitorista. Hän lähestulkoon kirjaimellisesti räjähti eteeni.

Tämä oli ensimmäinen orgasmi, jonka jälkeen siirryttiin suoraan asiaan. Naiseni makasi selällään hän oli selkeästi vielä orgasmista hiukan "tokkurassa", mutta hymy hänen huulillaan kertoi tuhat sanaa ja voihkinnan ja raskaan hengitysen seasta hän sanoi että haluaa minut sisäänsä, oli aika jatkaa.

Nostin hänen jalkansa hartioilleni ja samalla työnnyin sisään samalla häntä suudellen. Tunsin kuinka syvälle pääsin ja työntyessäni hänen sisään samalla katsoin hänen silmiinsä ja huomasin että kiihkeys oli asteikon yläpuolella, kuin kuuma liekki. Jo ennenkuin kerkesin huomata oli nainen jo toisen orgasmin partaalla, jatkoin hänen kanssaan seksiä tähän tapaan ja stimuloin samalla hänen klitoristaan. Hän voihki kovalla äänellä ja kuiskasi korvaani että "enhän lopeta". En lopettanut ja näin toinen orgasmi tuli kuin tykinsuusta ja huomasin kun naiseni lause jäi kesken ja hänen silmistään hehkui nautinto.

Vaihdoimme asentoa, nainen otti ohjat käsiinsä. Tokkurassa vielä toisesta orgasmista hän hempeästi hieroi itseään minua vasten samalla hitaasti istuen päälleni. Hän oli jo poikki, joten otin ohjat käsiini. Otin hänen selästään kiinni maaten makuuasennossa ja samalla rajusti mentiin kohti kolmatta orgasmia mikä tuli kuin tulikin jo heti toisen perään. Jo reisilläni tunsin kuinka märkä hän oli, käännyin hänen päälleen samalla suudellen häntä kaulalta ja hyväillen hänen rintojaan.

Käänsin hänet mahalleen ja otin hänet takaapäin, voihkinnasta päätellen naiseni oli taivaassa. Otin hänen hiuksistaan kiinni ja samalla nostin hänet puoliksi ilmaan samalla suudellen häntä kaulalle. Voihkinnan seasta kuulin kuinka hän anoi minua tulemaan sisäänsä. jatkoin kunnnes molemmat tulimme samanaikaisesti samalla suuudellen ja täristen nautinnosta. Rojahdimme sängylle samanaikaisesti  toisistamme kiinni pitäen ja samalla totesimme yhtäaikaisesti:

"Paras kerta, ikinä!"

Päivä jatkui normaalisti ystävieni parissa ja illalla naiseni laittoi B-luokan kauhu-elokuvan rokkaamaan. Hän nukahti kainalooni kauhuelokuvan pyöriessä edelleen taustalla.

Aamusuihkun jälkeinen kuppi kahvia lojui edelleen jäähtyneenä pöydällä, kun nukahdimme vierekkäin olohuoneen kulmasohvalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti