keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Nuha Lähtee Nussimalla!

Kello on kuusi.

Herään sairaana ja kovasta flunssasta huolimatta saan itseni nenäliinojen peittämän olohuoneen pöydän ääreen istumaan. Istun sohvalla ja avaan tv:n ja mielessäni harkitsen maksu-tv:tä kun katson jo kohta tuhannen kerran nähtyä H2o- Mopin mainos puhetta.

Kuumeisena ja hiukan vielä "unenpöpperössä" saatan jo mielessäni tuntea kuuman kahvin lämpimän aromin vyöryävän tukkoista ja kipeää kurkkuani pitkin.

Nousen ylös sohvalta ja melkein konttaan keittiöön täyttämään vedenkeitintäni. Nojaan keittiötasoa vasten käsilläni samalla kuuntelen kun juuri täyttämäni vedenkeitin porisee ja kaadan kuppiini vedet ja tunnen kuinka jo vesihöyry auttaa minua hengittämään.

Viimeistelen kahvini lisäämällä vain hiukan maitoa, jottei juomani jäähdy. Istahdan sohvalle kahvini ja ostos-tv edessäni mietiskelen milloinkohan kahvi ei ole turhan kuumaa, muttei turhan kylmää.

Ovi aukeaa.

Sofia on herännyt vedenkeittimen porinaan ja astuu vain alusvaatteet päällään olohuoneeseen kanssani. "Kulta onks kaikki hyvin"?, hän kysyy kun istun sohvalla kuuma kuppi kahvia edessäni tuijottaen sitä kuin kuuta nousevaa, vastaan kaiken olevan kunnossa ja olevani
vain hiukan sairas.

Hän ojentaa minulle buranaa jonka kiskon huiviini kuin alkoholisti pullon viiniä ja huuhdon sen alas tulikuumalla kahvilla samalla toivoen sen auttavan mahdollisimman pian kiitän Sofiaa ja annan hänelle pusun poskelle.

"Ostetaanko toi" Sofia sanoo ja samalla nauraa kun katsomme ostos-tv:tä.

Muutaman elokuvan ja päiväunien jälkeen iltapäivä lähestyy ja päätän mennä vielä makoilemaan makuuhuoneeseen.

Makaamme saman peiton alla lusikassa kun tunnen hänen kätensä hierovan reisiäni. Hitaasti, mutta varmasti kuin vaaniva tiikeri hän hivuttaa kätensä alushousjeni alle. Voimistuvat kuumat väreet saapuvat, kun käsillään Sofia hieroo penistäni.

Hän kääntyy ja suutelee minua samalla kuitenkin edelleen tunnen kuinka hänen lämpimät kätensä hyväilevät minua. Varmalla otteellani tartun hänestä kiinni. Tunnelma kuumenee kuin hellalla kun hieron hänen rintojansa ja tunnen kuinka kuinka kovat hänen nänninsä on.

Käännän hänet selälleen eteeni ja ahmin hänen rintojansa. "Haluan sinua niiiiin paljon", Hän sanoo ja samalla sekunnilla työnsin sormet hänen sisäänsä ja kuulin kuinka hänen hengityksensä alkoi voimistua kun sormitin häntä kokoajan vain rajummin.

Sorrmeni alkoivat äkillisesti kostumaan, "Haluan häntä niin paljon" Mietin mielessäni ja syöksyin hänen päällensä. Suutelimme kiihkeästi ja samalla hetkellä kun työnsin kaluni syvälle hänen sisäänsä hän hän puri minua huulesta.

Liikutin vartaloani edestakaisin ja edessäni näin hänen silmistään kuinka hyvältä hänestä tuntuu, se sai minut jatkamaan vain lujempaa ja lujempaa. Hän tarrasi kynsilläni selästäni kiinni ja silmillään anoi minua jatkamaan. Jos voisin kuvailla sen hetkistä tunnelmaa voisin kuvata sitä kuumana kiukaana, kun Sofia saa järisyttävän orgasmin samalla repien minut lähemmäs itseään. Hän voihkii korvaani kiihkeästi. "Ei ole mielestäni mitään niin mahtavaa kuin nähdä ja kuulla naisen nauttivan".

Se ei riittänyt minulle halusin hänen tulevan uudestaan ja uudestaan. Kohta jo kolmannen kerran vartaloa kouristeleva Sofia anoo minua jatkamaan kun hän räjähtää. Hän on niin märkänä että saatan tuntea kosteuden hänen reisillään ja lakanoissa. Olen itsekkin tulemisen partaalla.

Yhtäkkiä juuri ennen H-hetkeä hän kääntyy ja ottaa minulta suihin. Tulen hänen suuhunsa kuin en olisi tullut viikkoon hän jatkaa ja kieleltään pyörittäen ottaa suuhunsa kaiken. Kuulen kuinka hän mumisee kun tulen yhä enemmän ja enemmän ja vielä laukeamiseni jälkeen hän hetken suu täynä jatkaa hyväilyäni.

Hän katsoo minua ja samalla nielaisee kaiken, olen ylpeä hänestä. Hän käy vessassa ja samalla jään makaamaan sängylle ja huomaan kuinka kuumeinen ja
flunssainen olo on kadonnut

Nuha lähtee nussimalla ja se on -----> "Confirmed"

"Ps. En ole sairastaessani jaksanut päivitellä blogiani, joten pahoittelut kaikille jotka ovat ehkä käyneet kurkkaamassa mahdollisia uusia päivityksiä".



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti