maanantai 8. joulukuuta 2014

Kostea Kosketus

Herään Sofian lämpimään suudelmaan, verhojen peittämän pimeän olohuoneen sohvasängyn reunalta. Hän ja Johanna ovat olleet hereillä jo pari tuntia touhuamassa sekä juoruamassa tyttöjen juttuja keittiössä.

Aamupalaksi söimme munakasta, samalla keskustellen tulevien joulupyhien suunnitelmista. Antti oli vielä makuuhuoneessa nukkumassa, kunnes kuulen oven hitaan narahduksen. Antti kömpii hiljaa kuin "zombi" ulos huoneestaan, jonka jälkeen menimme savukkeelle nauramaan eilisillan väsyneitä vitsejä kertaalleen.

Tupakat tumpattuamme aloimme valmistautumaan lähtöön, sillä ohjelmaamme kuuluu tälle päivälle Sofian vanhempien luona vierailun lisäksi mukava rauhallinen koti-ilta.

Pakkasimme tavaramme, ja vielä kerran hyvästelimme ystävämme. Epäonneksemme astumme synkkään räntäsateen täyttämään iltapäivään, Räntää tulee kuin saavista ja kylmä tuuli puhaltaa vasten kasvojamme. Matkamme kiertää kaupan kautta, jossa kävimme vielä täyttämässä savukevarastomme.

Noin vartin matkan päästä saavuimme määränpäähämme ja  voitonriemuisena sekä märkänä sateesta rojahdamme keittiötuoleille istumaan.Kaivan esiin kannettavani ja hoidan samalla muutaman työasian, Sofian vaihtaessaan kuulumisia äitinsä kanssa.

Kello alkaa lähestymään jo seitsemää, kun huomaan itsekkin olevani täysin poikki eilisillan valvotun yön vuoksi. Univelkaa en tietysti vierailumme aikana saa tyydytettyä, vaan huuhdon kurkustani alas jo ties kuinka monennen kupin kahvia.

Lopulta lähdemme etenemään omaa kotipesää kohden, keskustellen  tulevista pyhäsuunnitelmista mitä monet ovat jo kyselleetkin.

Tällä kertaa onneksemme räntasade on loppunut, ainoastaan pimeä ilta lähestyy. Kuun valaistaessa rappumme ulko-oven, saavumme vihdoin kotiin. Oven avatessani nostan postin maasta ja heitän ne olohuoneen pöydälle, samalla rojahtaen sohvalle yhä kengät ja takki päälläni. Sofia istuu viereeni ja halauksen jälkeen painan väsyneen pääni hänen lämpimään syliinsä.

Sofia nostaa minut ylös, hän suutelee minua. Kerroin rakastavani häntä, jonka jälkeen hän pirteämpänä osapuolena ottaa ohjat käsiinsä. Hän riisuu takkini ja samalla jaloillani potkaisen kengät olohuoneen nurkkaukseen.

Uupuneena nojaan sohvalle istumaan, samalla hänen ottaessaan housujani pois. Rentoutuneena ja puolikuolleena tunnen kuinka Sofia suutelee reisiäni, samalla lähestyen huulillaan hetki hetkeltä haarojani. Tunnen kuinka veri alkaa virtaamaan kehossani, kun hän kielellään hitaasti nuolaisee penistäni.

Hän ottaa minut suuhunsa. Nautin kun hänen märät huulet liikkuvat edestakaisin, samalla kielellään hyväillen minua. Nautinto jatkuu vielä pidemmän aikaa kunnes väsymys kehossani muuttuu adrealiinipurkaukseksi, kun tulen hänen suuhunsa. Hän antaa minun laueta ja samanaikaisesti kielellään pyöritellen vielä viimeistelee minut. Hän nielaisee kaiken samalla katsoen minua viekas hymy naamallaan; hän poistuu paikalta.

Otan kannettavani pois laukusta, ja kytken läppärini päälle. Istun sohvalla kirkas näyttö kasvoillani kirjoittaen tätä päivitystä, joka valmistui juuri,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti